Κάπνισμα

Αφού αλιεύσουμε τα ψάρια μας από τις δεξαμενές μας σε βάρος περίπου 400 γραμμάρια, τα καθαρίζουμε τα τοποθετούμε στην άλμη και τα καπνίζουμε στο καπνιστήριο που έχει πιστοποιηθεί κατά iso 22000:2018.
Στο φούρνο καπνίσματος τα αρωματίζουμε με καπνό από ξύλο οξιάς και αφού πετύχουμε την παστερίωση του ψαριού φτάνοντας στους 90 oC τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα φιλετάρουμε και τα συσκευάζουμε σε κενό αέρος.

Συντηρούνται για 4 μήνες σε θερμοκρασία ψυγείου μικρότερο από 4 οC

Τα οφέλη της πέστροφας

Για το ανθρώπινο σώμα, αυτή η ποικιλία ψαριών είναι πολύ χρήσιμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιέχει υψηλό επίπεδο βιταμινών Α και Ε.

Επιπλέον, η πέστροφα αποτιμάται για την παρουσία στη δομή της ενός ειδικού συμπλέγματος λιπαρών οξέων που έχουν ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών, των νυχιών, της κατάστασης του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού.